Möjligheten att förändra liv … även ditt

Bristol-Myers Squibb är ett globalt biopharmaföretag som verkar för att upptäcka, utveckla och leverera innovativa läkemedel som hjälper patienter övervinna allvarliga sjukdomar.

Runt om i världen hjälper våra läkemedel miljontals människor i sin kamp mot sjukdomar som cancer, hjärt- och kärlsjukdomar och reumatoid artrit.

För att lyckas med detta krävs det att vi har de rätta medarbetarna; personer som vill göra skillnad. Vi är stolta över de medarbetare som vi har på Bristol-Myers Squibb och vårt medarbetarskap kännetecknas av erfarenhet och kompetens, hjälpsamhet och teamanda.

Vår kultur skapas av de erfarna och kunniga människor som arbetar för oss världen över. För att uppnå vår mission att hjälpa människor att övervinna svåra sjukdomar, har vi genom att formulera företagets ansvar satt ord på hur vi utgår från hög integritet och inre värderingar.

Läs mer »

Mångfald, jämställdhet och ansvar

Mångfald, jämställdhet och ansvar

På Bristol-Myers Squibb strävar vi efter att anställa rätt person på rätt plats vilket gör att du hos oss finner en mångfald av människor, kompetenser och kulturer. Tillsammans arbetar vi med företagets mission och ansvar utifrån en gemensam värdegrund och integritet.

Välkommen att läsa mer om vår kultur.

Innovation och utveckling

Innovation och utveckling

Vi representerar en innovativ bransch med ständigt snabba förändringar för att möta omvärldens nya behov. Det genomsyrar även vår arbetsmiljö där vi uppmuntrar våra medarbetare till ett innovativt förhållningssätt som kan leda till utveckling av både verksamhet och människor.

Läs mer om möjligheterna med att arbeta på BMS.

Kirsten

“Att arbeta på ett företag som ständigt investerar i att forska fram nya innovativa behandlingar mot svåra sjukdomar, gör att mitt arbete känns viktigt.”

Ulrika

medicinsk rådgivare cancer

Bli en av oss

Vill du jobba hos oss?

Vår mission är att upptäcka, utveckla och leverera innovativa mediciner som hjälper patienter övervinna allvarliga sjukdomar. Känner du att det är något som känns viktigt för dig? Då kan vi ha något att erbjuda dig.

Läs mer här »