Fråga doktorn om ledgångsreumatism

Här kan du skicka in din egen fråga om reumatiod artrit, det vill säga ledgångsreumatism. Alla frågor besvaras personligen av reumatolog Jonel Pasula. Vårt mål är att skicka personliga svar på alla frågor inom en vecka. Notera att svaren inte är en ersättning för professionell medicinsk rådgivning. Du kan heller inte ställa frågor om specifika läkemedel - dessa bör du ställa till din behandlande läkare. Läs gärna tidigare frågor för att se om det svarar på din fråga.

Välkommen att ställa din fråga!

Sök bland andras frågor och svar

Sök inom en tidsperiod:

Från:
Till:
Sök

Tillbaka till Fråga doktorn om ledgångsreumatism

2017-08-07

Allmänt om ledgångsreumatism

ID: 74425

Hej jag mår dåligt av infektionen o mår dåligt av dig känner mig inte bättre o har feber nu för tredje dagen nu även haft bry med första behovet få knappt inte ut någoting av det på dagarna i två veckor o har ont i ryggen ömmar känns i magen nästan med illamående ibland får man ryckningar med rystningar i händerna med nerverna vet inte vad man ska göra har du bra tips o bra förslag?

vl 74420

Dr Jonel Pasula

Hej! 

Du verkar ha en kvarstående infektion i kroppen som ger mkt. stora problem. Du skriver inte om du har sökt vård eftersom du kommer behöva hjälp omgående! Sök på VC. 

Med vänlig hälsning Jonel

Jag svarar på dina frågor om reumatism

Dr Jonel Pasula

jonel

Reumatolog på Uddevalla-kliniken