Peppa dig själv!

Blogginlägg2017-02-20 11:26

Jag vill dela med mig av några tips för hur man kan höja sin egen energi när något har hänt som gör dig nerstämd. Det kan vara hjärtesorg, sviktande hälsa, ett tråkigt besked från läkaren eller tankar som snurrar i huvudet så att du blir yr. Det här är vad jag gör för att peppa mig själv, oavsett vad som har gjort mig nedstämd.

Upp som en sol och ner som en pannkaka på samma dag

Blogginlägg2017-02-02 16:50

Hur kan dagen börja med solsken och allt verkar frid och fröjd – och sluta i gråt och skakande händer?

Frågan är om jag ska säga det eller inte

Blogginlägg2016-12-22 10:22

Jag är i valet och kvalet. Ska jag säga att jag har haft cancer och berätta det i rekryteringsprocessen? Eller ska jag låtsas som ingenting? Har rekryteraren med det att göra egentligen? Jag ska ju prata om mina färdigheter och kunskaper.

”Innovation Race” i Uppsala skapar idéer för att förbättra cancervården i Sverige

Pressmeddelanden2016-12-15 12:55

Innovation och samarbete är två nyckelord för det unika ”innovation race” som äger rum den 19 till 21 december i Uppsala.Personal från Akademiska sjukhuset i Uppsala, AbbVie, Bristol Myers-Squibb och Microsoft kommer att arbeta tillsammans under 52 timmar för att utveckla och testa nya idéer och modeller för tidig diagnos och bättre behandling av cancer, med tydligt fokus på patientnytta.

Skratt och bus

Blogginlägg2016-12-12 08:57

​Vi skulle besöka en liten flicka som var cirka tre år gammal. Vi hade fått rapport om att flickan var mycket rädd. Rädd för alla undersökningar, oavsett om det skulle göra ont eller inte.

“Cancer Moonshot” i Sverige sätter fokus på gränsöverskridande samarbeten inom forskning och innovation för patienter med cancer

Pressmeddelanden2016-12-01 16:57

Idag samlades ett tjugotal beslutsfattare och experter vid ett rundabordssamtal för att diskutera möjligheterna till ökat forskningsutbyte mellan Sverige och USA och bättre vård av patienter med cancer. Värd var USAs ambassadör, Azita Raji och ministern för högre utbildning och forskning, Helene Hellmark Knutsson, i samarbete med biopharmaföretaget Bristol Myers-Squibb (BMS).

Bilder

Horizontbloggen, pressbild
Amir Hefni; Landschef, Bristol-Myers Squibb Sverige
Nicholas Backman, Market Access Lead Sverige, Bristol-Myers Squibb
Ophelia Haanyama Orum
Spruta, ORENCIA®
Händer, röntgenbild (RA)

Videor

Ny behandling av kronisk hepatit C
En revolution i behandling av cancer – men är svensk sjukvård redo för framtiden?
Vår drivkraft och glädje
Så fungerar YERVOY™
Secure the Future i bilder
Secure the Future firar 10 år (2009)

Kontaktpersoner

  • Presskontakt
  • Public Affairs Manager Sweden/Nordic Lead, Bristol-Myers Squibb
  • annica.holmberg@bms.com
  • +46 (0)8 704 72 55

Bristol-Myers Squibb är ett globalt biopharmaföretag som verkar för att upptäcka, utveckla och leverera innovativa mediciner som hjälper patienter att övervinna allvarliga sjukdomar.

Varje år investerar vi mer än 20 miljarder kronor i forskning och utveckling inom en rad områden med stora medicinska behov; cancer, hjärta/kärl, immunologi och virologi. Utöver vår viktiga forskning och framtagning av innovativa mediciner tar vi även vårt sociala ansvar i andra dimensioner. Ett av de viktigare är Secure the Future, ett program för att hjälpa och stödja kvinnor och barn med hiv/aids i hårt drabbade länder i Afrika. I mer än sex år ledde vi även programmet Nordic Secure the Future, där vi sände nordisk sjukvårdspersonal för att arbeta på hiv/aids-kliniker i Afrika. Vi tror också på glädjens medicin och stödjer nu Glädjeverkstan, sjukhusclowner som sprider glädjemedicin till barn, anhöriga och personal på barnsjukhus.