Faktureringsrutiner Bristol-Myers Squibb AB

Följande faktureringsrutin gäller för Bristol-Myers Squibb AB, organisationsnummer 556092-9886.

Samtliga fakturor till BMS skall skickas till vårt Shared Service Center i Storbritannien på följande adress:

Bristol-Myers Squibb AB (0052)
UK AP Invoicing
PO Box 3609
Chester, CH1 9LE
UK

* (0052) är landskoden för Sverige i affärsystemet SAP och är nödvändigt för att identifiera vilket BMS bolag som gjort inköpet.

Detta center hanterar fakturor för samtliga BMS bolag inom hela Europa.

Följande information ska framgå på er faktura när den skickas in:

  • Fakturerande bolag och adress
  • Organisationsnummer
  • Fakturanummer
  • Fakturadatum
  • Bankuppgifter
  • BMS inköpsordernummer (PO-nummer)
  • Specificering av moms


*) Om en faktura är ofullständig exempelvis saknar inköpsordernummer kommer den returneras till er för komplettering vilket kan fördröja betalningen, läs mer nedan.

Inköpsordernummer – PO-nummer

Detta är ett unikt nummer som sänds till dig som leverantör inför varje enskild beställning. Vanligen faxas eller mejlas inköpsordern till er som leverantör vid tidpunkten för beställningen, men det kan också ibland meddelas direkt av den person inom BMS som gör själva beställningen. Inköpsordernumret börjar alltid med 4 eller 8 och har 8 siffror totalt.

Vi sänder inköpsordrarna via mejl, fax eller som brev beroende på vilken information vi fått från er. För att kontrollera eller ändra era adressuppgifter, mejla oss på inköpsavdelningen på följande adress: thomas.apokourastos@bms.com.

Barn som springer

Socialt ansvar

I tillägg till vår mission, att upptäcka, utveckla och leverera innovativa läkemedel som hjälper patienter övervinna allvarliga sjukdomar, tar vi också ett stort samhällsansvar.

Om vårt sociala ansvar

Clown och barn

Glädjeverkstan

Sedan 2013 stödjer vi sjukhusclown-verksamheter i de nordiska länderna. I sitt arbete möter clownerna barn på sjukhus i svåra situationer. Genom mötet, glädjen och skrattet kan clownerna nå fram till barnen och även hjälpa personal och anhöriga.

Glädjeverkstans blogg

Senast uppdaterad:  2016-01-27Ansvarig:  Annica Holmberg