Samhällskontakter

I Sverige ställs höga krav på att medborgarna ska få en god och kvalitativ vård, samtidigt som det blir allt mer komplext att nå ut med nya innovativa mediciner till patienter som behöver dem. Vi som arbetar med samhällskontakter arbetar med att möjliggöra en dialog mellan olika aktörer inom vården, en dialog som kan ta oss närmare vårt gemensamma mål; att förbättra vården och hälsan, och att möjliggöra tidig och ordnad tillgång till nya innovativa behandlingar.

Kom gärna med förslag och synpunkter på vad just du önskar ha en dialog kring!

Bristol-Myers Squibb i Almedalen 2015

På den här sidan kan du hitta information om Bristol-Myers Squibbs aktiviteter i Almedalen under 2015.

Läs mer här

Immunonkologi Om immunterapi

Immunterapi är en behandlingsform som på olika sätt stimulerar kroppens eget immunförsvar att bekämpa cancer. Här kan du se en film som förklarar hur immunterapi fungerar.

Se film (Längd: 1:45)

Fråga Doktorn Fråga Doktorn

Fråga doktorn är en tjänst som innebär att du kan skicka in din egen fråga till en expert inom cancer, ledgångsreumatism, hepatit c och hiv. Vårt mål är att skicka personliga svar på alla frågor inom en vecka. Notera att svaren inte ersätter professionell medicinsk rådgivning. I arkivet finns över 46 000 frågor - sök och läs gärna tidigare frågor för att se om det svarar på din fråga.

Välkommen att ställa din fråga!

Horizont lura döden

Tidning med fokus på aktuella läkemedelsämnen

Bristol-Myers Squibbs tidning Horizont syftar till att belysa viktiga ämnen inom läkemedelsområdet på ett nyanserat och balanserat sätt, väcka tankar samt stimulera till dialog. Varje nummer kretsar kring ett högaktuellt ämne. Femte och senaste upplagan handlar om cancer. Den fjärde utgåvan handlar om lungcancer. Tredje utgåvan handlar om förmaksflimmer. Onkologi är huvudfokus i den första utgåvan och andra utgåvan handlar om hepatit C.

Läs Horizont online eller beställ pappersutgåvan.

Kort om läkemedel på YouTube

Kort om läkemedel

LIF, de forskande läkemedelsföretagens branschorganisation har tagit fram en serie utbildningsfilmer som bland annat beskriver hur läkemedel utvecklas och fungerar i kroppen

Se filmerna här

Squibb, Bristol och Myers

Samarbeten med patient- och intresseorganisationer

Vi samarbetar med ett flertal patient- och intresseorganisationer i syfte att förbättra situationen för patienter och anhöriga. Vi söker alltid nya samarbeten, kontakta oss gärna om du är intresserad!

Glädjeverkstan

Socialt ansvar

I tillägg till vår mission, att upptäcka, utveckla och leverera innovativa läkemedel som hjälper patienter övervinna allvarliga sjukdomar, tar vi också ett stort samhällsansvar. I vårt sociala ansvarsarbete finns program på både global och lokal nivå.

Läs mer om vårt sociala ansvarsprogram

Senast uppdaterad:  2017-04-10Ansvarig:  Nicholas Backman