Fokus immunonkologi

Vårt elektroniska nyhetsbrev har nu fått namnet "Fokus immunonkologi". Immunonkologi grundar sig på insikten att immunsystemet är kroppens mest kraftfulla och effektiva verktyg för att känna igen och bekämpa sjukdomar som cancer.1 Läkemedel inom immunonkologi använder immunsystemets naturliga funktioner för att bekämpa cancer till skillnad från traditionella behandlingsmetoder som angriper tumören direkt.2,3

Syftet med "Fokus immunonkologi" är att uppdatera dig på en del av det vi på Bristol-Myers Squibb gör inom detta spännande område. Det innefattar nya behandlingsalternativ, terapiinriktade utbildningar, nyheter från kongresser, utbildningar och mycket mer. 

Nyhetsbrevet skickas ut cirka 6 gånger per år och du kan när som helst avgöra om man vill fortsätta att erhålla brevet eller inte. 


För att få nyhetsbrevet, fyll i din e-postadress i ovanstående formulär. Du kommer då att få ett epostmeddelande med en bekräftelselänk. Först när du har klickat på denna länk kommer din anmälan att registreras.

Om du inte får något meddelande så har du förmodligen en restriktiv server som markerat meddelandet som spam. Om du har en spamkorg så kontrollera om meddelandet hamnat där. Vi rekommenderar dock att ange en e-postadress, t.ex. en privat adress, som gör det möjligt att ta emot nyhetsbrevet utan problem.

Genom att fylla i din e-postadress medger du att informationen får användas och bevaras av Bristol-Myers Squibb för ovan nämnda syften. Du har när som helst rätt att begära en kopia av din personliga information, få den korrigerad och/eller ha åsikter om den genom att kontakta Bristol-Myers Squibb på tel: 08-704 71 00

Referenser:
1. American Cancer Society Web site. “Immunotherapy: What the Immune System Does.” http://www.cancer.org/treatment/treatmentsandsideeffects/treatmenttypes/immunotherapy/immunotherapy-immune-system. Last accessed August 2013
2. Guevara-Patino JA et al. Immunity to cancer through immune recognition of altered self: studies with melanoma. Adv Cancer Res, 2003;90:157-77.
3. Dunn GP et al. The immunobiology of cancer immunosurveillance and immunoediting. Immunity 2004;21(2):137-48.

Senast uppdaterad:  2016-09-04Ansvarig:  Anna Labecker